Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Коронавирусът придоби известност. Мерките са такива, защото има очаквания

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgКоронавирусът придоби известност. Мерките са такива, защото има очаквания
Коментари Харесай

Д-р Емануил Найденов за коронавируса: Краят му се вижда

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

Коронавирусът закупи популярност. Мерките са такива, тъй като има упования на обществото нещо да се случи, обясни д-р Емануил Найденов в студиото на " Тази заран " по БТВ. 

Общественият напън в Холандия и Англия беше за стягане на ограниченията, тук противоположното желаят хората - разхлабване на тези ограничения поради бизнеса. Общественият напън може постоянно да бъде двупосочен, ще забележим какъв ще е резултатът.

Това не е изключително рискова зараза, това не е ебола, не значи, че някой ще загине. До месец множеството от нас ще имат позитивни проби.

По-добре да има изключително състояние, с цел да няма бедствено състояние. Защото в един момент няма да има къде да се лекуват пациентите. Това, което става в Италия, не значи, че при нас ще се повтори при тези ограничения.

Знаем, че грипният вирус мутира. Не знаем дали следващата година няма да е същото с мутирал ковид, само че след тази пандемия ще има заключения. Когато се тества популацията, ще стане ясно кои са рисковете.

Не единствено бързите, а и бавните и сигурни проби също дават подправени резултати.

Изводът ще се направи от позитивните проби, без значение, че ще има много негативни. Не се опасявайте, краят му се вижда. Песента на този вирус е изпята, обърна се към феновете гостът в студиото.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР